Bouwbedrijf Van Laar

Bouwbedrijf Van Laar
Vlijtweg 12 8191
JP WAPENVELD
038-4470956

Van Laar is een allround bouwbedrijf gevestigd in Wapenveld. Al 3 generaties (sinds 1931) is van Laar thuis in de bouwwereld. Wij zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf, dat grote nieuwbouwprojecten realiseert, maar ook flexibel genoeg is om uw kleine opdrachten succesvol uit te voeren. Van Laar is actief op het gebied van onderhoud, verbouw, restauratie en nieuwbouw in zowel de sectoren woningbouw als utiliteit. Kern van onze aanpak is het ontzorgen van onze opdrachtgevers zoals; particulieren, het bedrijfsleven, woningbouwstichtingen en de overheid. Daarnaast leveren we graag creatieve oplossingen voor locaties die om een kwaliteitsverbetering vragen en in aanmerking komen voor (her)ontwikkeling. Wij willen uw vertrouwen winnen door openheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Wij denken met u mee om het door u gewenste bouwproject op een professionele manier te realiseren. Daarnaast zorgt ons vakmanschap en kwaliteitssysteem ervoor dat de kwaliteit tijdens het hele proces, van eerste contact tot oplevering, is geborgd. Goed luisteren naar uw wensen, gericht advies en een degelijke uitvoering. Het is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit zonder concessies.

Website: vanlaar.nl
Mail: jp.vanlaar@vanlaar.nl