GeDo Trading en Koeriersdiensten

GeDo Trading en Koeriersdiensten
Hagestraat 6
8181 EB HEERDE
0578-695063

De rode draad binnen ons bedrijf is “kort lijnen”! U vraagt en wij proberen uw (vervoers) probleem op een snelle manier op te lossen…..maar ook tijdens het transport kunnen wij snel reageren op uw eventuele vragen die bijvoorbeeld weer door uw opdrachtgever worden gesteld! Binnen een paar minuten heeft u hier antwoord op en dat is onze kracht……nakomen wat we met elkaar hebben afgesproken. Uiteraard verzorgen wij uw zending met de meeste zorg en op alle plekken binnen Europa kunnen wij invulling geven aan uw probleem. Wij zijn lid van TLN (Transport en Logistiek Nederland) en beschikken over een NIWO transport vergunning en als laatste uw lading en onze wagenpark is verzekerd bij TVM Hoogeveen.

Website: gedotrading.nl
Mail: geb@gedotrading.nl