Tapering Communicatieadvies

Tapering PR & Communicatiebureau
Kamperweg 72
8181 CP Heerde
06 14 64 94 08

Tapering adviseert en helpt bij het bepalen en overbrengen van uw boodschap in woorden, beelden en daden. Vanuit het hart van de organisatie, passend bij haar context en waarden, en bijdragend aan haar gewenste reputatie.

Tapering werkt vanuit de visie dat een herkenbare en onderscheidende positionering van wezenlijk belang is. Vanuit deze positionering volgt een congruente, consistente en spraakmakende profilering. Communiceren met aandacht en beleid. Vanuit de achterliggende gedachte dat elke activiteit bijdraagt aan het groter beoogde geheel.

Wat Tapering adviseert, kan ze ook doen. In samenwerking met u, uw medewerkers of geheel zelfstandig. Wat u wilt.

Geïnteresseerd?
Bent u benieuwd wat Tapering voor u kan doen? Bel Jackie Laterveer op telefoonnummer 06 14 64 94 08 en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kijk op

Website: www.tapering.nl
Mail: info@tapering.nl