Werkleerbedrijf Lucrato

Werkleerbedrijf Lucrato
Egerlaan 15
7334 AD Apeldoorn
055-5492500 / 06-28293134

Lucrato staat voor ‘winst’. Wij geloven dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers. Wij willen mensen met een afstand tot werk verrijken met kennis en vaardigheden, zodat zij, liefst binnen een jaar, duurzaam aan het werk kunnen bij werkgevers in de regio. De werkgevers in de regio helpen we om sociaal te ondernemen met mensen met een afstand tot werk. Dat doen we door ze te ondersteunen met innovatieve instrumenten en ze te ontzorgen met onze kennis van subsidies en regelingen. We bieden één bron van werkzoekenden en bemiddelen tussen werkgever en kandidaat tot de juiste match is gemaakt. We begeleiden werkgever en werkzoekende tot op de werkvloer, zolang dat nodig is.

Website: www.lucrato.nl
Mail: m.vankooten@lucrato.nl