Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek
Europaweg 20
8181 BH Heerde
0578-691716

Wie zijn we nu? Een partner die in Heerde naast je staat

Dé allround value added logistic partner zijn; daar gaan we voor. Voortdurend met jou meedenken over efficiëntere oplossingen en betere rendementen. Of dat nu gaat om fijnmazige distributie, BeNeLux transport, 24/7 koeriersdiensten of efficiënte warehousing; de best passende oplossing zetten we op de rit. Daarmee brengen we jou als ondernemer verder, want daar gaat het om: continu in beweging blijven. Met ruim 190 voertuigen, 320 medewerkers en zo’n 44.000 m2 opslag- én overslagmeters leveren we wat we beloven. En dat bewijzen de 456.500 orders per jaar en 342 tevreden klanten.

Website: www.heuvellogistiek.nl
Mail: saskia.groteboer@heuvellogistiek.nl